Malta Vizesi

Anasayfa > Malta Vizesi

Malta Vizesi

Malta’nın son yıllarda Türkiye’de bu kadar popüler olmasının sebeplerinden bir tanesi de şüphesiz Vize kolaylığıdır. 01 Ocak 2003 tarihinden önce Türk öğrencilere ve turistlere vize uygulamayan Malta, 01 Ocak 2003 tarihinden itibaren Türk öğrencilere ve turistlere vize uygulamaktadır. 01 Kasım 2008 tarihinden Avrupa Birliğine tam üye olan Malta'nın vizesi de artik Schengen Vizesi olmuştur.

Malta vizesi ile ilgili tüm sorularınız için bize ulaşabilirsiniz:

info@dilokulumalta.com / 0 212 249 5888

Malta Vize Başvurumu Nasıl Yapacağım ?

Malta'da Dil Eğitimi almak istiyorsanız Malta Vizesi almanız gerekmektedir. Malta vize başvurunuzu, tamamen ücretsiz olarak DİLOKULUMALTA.COM bünyesindeki yurtdışı eğitim danışmanları gerçekleştirmektedir.

Malta Vizesi için dilerseniz, Pazartesi - Cuma günleri arası 09:00 - 11:00 arası Malta Konsolosluğuna bizzat kendiniz giderek başvurada bulunabilirsiniz.

Önemli Not : Malta vize başvurularınız DİLOKULUMALTA.COM tarafından yapıldığında Malta Konsolosluğuna bizzat gitmenize gerek bulunmamaktadır.

Malta'ya Gitmek İçin Vizeye İhtiyacım Var Mı ?

Malta'da Dil Eğitimi almak istiyorsanız Malta Vizesi almanız gerekmektedir. Malta vizesi, Malta'nın Avrupa Birliğine tam üye olmasından sonra Schengen Vizesi olarak değiştirilmiştir. Eğer;

Geçerli bir Schengen Vizeniz varsa, veya
Yeşil pasaportunuz varsa,
Malta'ya Türkiye'den vize başvurusu yapmadan giriş yapma hakkınız vardır. Bu durumda Türkiye'den Malta Vizesine başvuru yapmanız gerekmemektedir.

Yeşil pasaport sahiplerine, Malta'da maksimum 90 günlük kalış izni verilmektedir.

Eğer, Malta'da dil egitimi almak istediginiz süre 90 günden uzun ise ve geçerli Schengen Vizeniz varsa veya yeşil pasaportla giris yapacaksaniz, bu durumda Dilokulumalta.com'un eğitim danışmanları size Malta'da iken vize uzatma ile ilgili tüm detayları gidişinizden önce sunacaklardır. Malta'da vizenizi kısa bir işlemle kurs süreniz boyunca uzatabilirsiniz. Kisacası, Türkiye'den Malta vize başvurusu yapmanıza gerek kalmadan Malta dil okulu işlemlerinizi eğitim danışmanlarımız aracılığı ile tamamlayabilirsiniz.

Malta Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Malta vize başvurusu için hazırlamanız gereken belgeler ;

- Online Kayıt formununun doldurulması
- 2 adet Fotoğraf (yakın zamanda çekilmiş - arka fonu beyaz)
- Pasaport (vize bitiş tarihinden itibaren 3 ay geçerli süresi olmalı)
- Banka hesap cüzdanı orijinali (sizin veya sponsorunuzun)
- Malta’da kalış süresince tüm masraflarınızın karşılanabileceğini belirten tutar (Kalacağınız gün sayısı X 48 Euro)
- Banka hesap cüzdanı yerine, bankadan referans yazısı alınabilir, bu durumda referans yazısını imzalayan görevlilerin imza sirkülerleride gerekmektedir
- Öğrenci belgesi veya mezunsanız diploma fotokopisi (diploma orijinali veya noterden onaylı fotokopisi)
- Varsa, ev, arsa tapusu v.b.
- Nüfus Cüzdanı (aslı veya noterden onaylı fotokopisi)

Çalışıyorsanız;

-Çalıştığınız şirketten eğitim göreceğiniz tarihler süresince izinli olduğunuzu belirten ve dönüşte aynı şirkette işinize devam edeceğinize dair, şirket antetli kağıdına yazılmış dilekçe,
-Çalıştığınız şirkete ait ;
Vergi Levhasıi fotokopisi
Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
İmza Sirküleri fotokopisi
-Faaliyet Belgesi (orijinal ve yeni tarihli)
-Son 3 aylık maaş bordronuz (Şirket tarafından kaşeli olmalı)
-İşe giriş bildirgesi (Şirket tarafından kaşeli olmalı)
-SSK dökümü

Masraflarınızı Aile fertlerinizden biri karşılıyorsa ;

Masraflarınızı karşılayan kişinin masraflarınızı karşılayacağına dair dilekçesi

Masraflarınızı karşılayan kişi işveren ise, işyerine ait ;

-Vergi Levhası fotokopisi
-Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
-İmza Sirküleri fotokopisi
-Faaliyet Belgesi (orijinal ve yeni tarihli)

Masraflarınızı karşılayan kişi eğer çalişıyorsa ;

-Çalıştığı iş yerinden çalıştığına dair dilekçe
-3 aylık maaş bordrosu
-Çalıştığı işyerine ait
-Vergi Levhası fotokopisi
-Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
-İmza Sirküleri fotokopisi
-Faaliyet Belgesi (orijinal ve yeni tarihli)
-Emekli ise, emekli karnesi (aslı)

DİLOKULUMALTA.COM (Advance Yurtdışı Eğitim) tarafından ÜCRETSİZ olarak hazırlanan belgeler;

-Başvuru formları
-Seyahat Sağlık Sigortası (ücretsiz olarak yapilmaktadir)
-Okul kabul belgeleri
-Okul harçlarının ödendiğine dair makbuz
-Gidiş Dönüş en Ekonomik Uçak Bileti rezervasyonları
-Malta’da egitim dönemince kalacaginiz konaklama ve yer bilgisi

Malta Vize Başvuru Formu

Malta Vize Başvuru formunu ve Malta Vize Check Listi aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz...

Malta Vize Formu

Malta Vize Check List

Malta'da Çalışma İzni

Dil eğitimi için Malta‘yı tercih eden Türk öğrencilere yasal olarak çalışma izni verilmemektedir.

Malta Tursitik Vizesi İçin Gerekli Belgeler

-Malta vize başvuru formu (tam olarak doldurulmuş ve imzalanmış) olmalı)
-Arkası beyaz fonlu, yeni çekilmiş 2 adet fotoğraf
-Vize bitiş tarihinden itibaren en az 3 ay geçerli pasaport
-Pasaportunuzun işlem görmüş sayfalarının fotokopisi
-Çalışıyorsanız ; İşyerinizin antetli kağıdına Malta Konsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe
-İşyerinizin vergi levhasy fotokopisi
-İşyerinizin ticaret sicil gazetesi fotokopisi
-İşyerinizin imza sirküleri fotokopisi
-İşyerinizin faaliyet belgesi (orijinal ve yeni tarihli)
-Maaş bordronuz (son 3 aya ait - fotokopi)
-Hesap cüzdanı fotokopileri
-Varsa gayrimenkul fotokopileri
-Otel ve uçak rezervasyonlarınız
-Seyahat Sağlık Sigortası fotokopisi (minimum 30,000 € teminatlı)
-Konsolosluk gerekli gördüğü hallerde ek evrak isteyebilmektedir.

Malta Fotoğrafları Malta Fotoğrafları Malta Fotoğrafları Malta Fotoğrafları Malta Fotoğrafları

16 Malta Dil Okulu, 144 farklı İngilizce Kurs seçeneği

Hemen Bilgi İste!